Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Boot bestickeren

Maak hier uw eigen ontwerp U bestelt graag goede producten voor het bestickeren van uw boot? Dan bent u bij CheapPlakletters aan het juiste adres. Bij ons weet u zeker dat u stickers van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Ondanks dat weten wij onze prijzen laag te houden. Kijk op onze site naar ons aanbod. Heeft u de gewenste stickers voor uw boot gevonden, dan kunt u deze meteen bestellen. Dit werkt zeer eenvoudig. Heeft u ergens vragen over, dan mag u altijd even contact met ons opnemen.

Bestickering boot

Voor een boot bestickeren moet u bij CheapPlakletters zijn. Wij hebben precies de goede producten voor uw boot in huis. Elke boot heeft zijn eigen registratie nummer. Veel booteigenaren geven daarnaast hun boot een naam. Wilt u deze naam en/of het nummer vermelden op de boot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U mag erop vertrouwen dat de letters kleurvast en sterk zijn. U kunt bij ons uit heel veel verschillende kleuren kiezen. De plakletters zijn ontzettend sterk. Dat is uiteraard ook wel een voorwaarde wanneer u ze op uw boot wilt plakken. Wij geven u garantie, dus u mag er helemaal vanuit gaan dat de stickers lang mooi blijven. Ze zijn bestand tegen zoutwater, zoetwater, weer en wind.

Contact opnemen bij vragen over bestickeren boot

Bij het geval van vragen over bestickering boot kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze bedrijfsgegevens staan duidelijk vermeld op de site. Wij bevinden ons in Nootdorp. U kunt ons bellen of mailen. Het voordeel van bellen is dat u meteen een van onze medewerkers aan de lijn krijgt. Deze beantwoordt direct uw vragen en kijkt eventueel mee naar uw gewenste bestelling. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier. Wilt u daarop uw naam, e-mailadres en het bericht vermelden? Wij kunnen een bevestiging sturen naar uw e-mailadres. Zo weet u zeker dat het berichtje bij ons is aangekomen. Wanneer u dit op prijs stelt, willen wij u ook altijd even terugbellen. Op onze service mag u rekenen. We staan graag voor u klaar.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27