Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Naamstickers

Maak hier uw eigen ontwerp Wilt u online naamstickers bestellen? Dan moet u ongetwijfeld bij CheapPlakletters zijn. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan kleefletters. Ze zijn geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Of u nu naamstickers nodig heeft voor een deur, een muur, een boot of een reclamebord, wij kunnen ze leveren. Profiteer van onze scherpe tarieven en hoogwaardige kwaliteit. We garanderen u dat de stickers jarenlang mooi blijven. U kunt zelf het lettertype uitkiezen. Het verzenden is helemaal gratis.

Mooie naamstickers kopen

De naamstickers zijn zowel nat als droog te bevestigen. Kiest u voor droog, dan is de klus snel geklaard. Het is wel belangrijk dat u de stickers in een keer goed opplakt. Voordat u begint, kijkt u of u alle benodigde materialen bij de hand heeft. Dan begint u met het grondig schoonmaken van het oppervlak waar u de letters op wilt plakken. U plakt dan de letters, als de ondergrond helemaal droog is, en u wrijft ze goed vast. Daarna meet u de letters goed op. Het kan handig zijn om bijvoorbeeld de bovenzijde even vast te maken met tape. Gaat het om een hele lange naam, dan kan het handig zijn om te kiezen voor opknippen. Vervolgens slaat u de tekst om naar boven en u haalt de achtergrond er voorzichtig af. U moet nu heel goed checken of de letters niet meekomen, want dat is uiteraard niet de bedoeling. Nu klapt u de tekst terug. Houd de folie strak, net boven het oppervlak, vast. Vervolgens wrijft u weer heel goed over de letters heen. Had u tape gebruikt, dan is het nu het moment om dit zo voorzichtig mogelijk te verwijderen. Het kan even lastig zijn om een beginnetje te krijgen, maar daarna gaat dit helemaal vanzelf. Ook de applicatietape wordt verwijderd. Geniet van het prachtige resultaat.

Naamstickers bestellen

Wilt u naamstickers (of plakletters) kopen bij CheapPlakletters maar heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website. Wij staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om ons te mailen. Of u vult ons contactformulier in. Wij lezen daar graag uw naam, uw e-mailadres en uw bericht. Stelt u het op prijs dat wij u even terugbellen, dan doen we dat graag. Op ons kunt u rekenen.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27