Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters boot

Maak hier uw eigen ontwerp U zoekt naar plakletters voor op boot? Wilt u de naam van uw geliefde of van uw kleinkind graag op uw boot terugzien? Plakletters zijn dan ideaal. U kunt ons product op zowel ruwe als gladde oppervlakken plakken. We hebben gekozen voor folie van hoogwaardige kwaliteit. Het is geen enkel probleem als de letters in aanraking komen met zoet en/of zout water. Ook zijn ze goed bestand tegen weer en wind. We geven dan ook een heel aantal jaren garantie op deze plakletters. Welk lettertype heeft uw voorkeur? U kunt van alles uitproberen op onze website.

Online plakletters voor boot bestellen

plakletters boot De plakletters voor uw boot bestelt u snel en gemakkelijk bij CheapPlakletters. Wij rekenen scherpe tarieven. Ook is het verzenden bij ons geheel gratis. Daarnaast bieden wij u een hele snelle levering. Voor 13:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Hoe wilt u de letters opplakken? Is dit voor u een fluitje van een cent en gaat u ervan uit dat ze in een keer goed zitten? Dan is droog plakken een aanrader. Dit werkt snel en gemakkelijk. Het is echter wel noodzakelijk dat de letters echt in een keer goed zitten. U kunt het daarna niet meer veranderen. Dat is wel mogelijk als u kiest voor nat plakken. Bent u niet tevreden, dan trekt u de letters gewoon weer los. Net zo lang totdat u helemaal tevreden bent. We leggen op onze site precies uit hoe het opplakken van de letters in zijn werk gaat.

Plakletters voor op boot nat plakken

plakletters voor boot U wilt de plakletters voor boot het liefst nat plakken? Neem dan een plantenspuit met daarin lauw water. Ook voegt u een druppel afwasmiddel toe. Het is belangrijk dat de omgevingstemperatuur niet al te laag is. Zorg er ook voor dat u alle benodigdheden bij de hand hebt. Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij. Daarna is het de bedoeling dat u de ondergrond nat maakt. Spuit een ruime hoeveelheid water, zodat het echt nat genoeg is. Trek de achterkant nu van de plakletters af. Dit gaat heel gemakkelijk. Ook de letters maakt u nu nat met behulp van de plantenspuit. De ondergrond is nat, dus u kunt gemakkelijk de letters positioneren. U kunt schuiven totdat u tevreden bent. Daarna wrijft u ze met de rakel goed aan. Neem een doekje en veeg de letters helemaal droog. Doe dit wel zo voorzichtig mogelijk. Het is belangrijk dat u het applicatietape nu nog 24 uur laat zitten. Het water krijgt dan voldoende tijd om te verdampen. Vindt u dit veel te lang duren, dan kunt u het proces versnellen door middel van een haarfohn. Tenslotte verwijdert u langzaam en voorzichtig het tape. Het applicatietape moet hierbij zo dicht mogelijk bij de ondergrond blijven. Merkt u dat de eerste letter niet goed blijft zitten? Dan is het toch nog te vroeg. Laat de stickers nog een poosje langer drogen. Geniet van het prachtige eindresultaat.

Plakletters voor uw auto

U kunt natuurlijk ook plakletters voor uw auto ontwerpen! Hiervoor hebben wij ook leuke afbeeldingen

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27