Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters eigen ontwerp

Maak hier uw eigen ontwerp Sommige mensen vinden het prettig om voorbeeldontwerpen te gebruiken. Zij maken dankbaar gebruik van alles wat al voor hen beschikbaar is. Uiteraard zijn er ook personen die het liefst zelf van alles ontwerpen. Zij bruisen altijd van creatieve ideetjes. Ook als u plakletters wilt bestellen, kunt u kiezen voor een eigen ontwerp. Zeker als u bestelt bij CheapPlakletters.

Plakletters met eigen ontwerp

Heel eenvoudig downloadt u uw eigen ontwerp. Misschien gaat het om het logo van uw bedrijf. Wilt u dat bevestigen op een van uw auto’s? Ook het lettertype is helemaal naar eigen voorkeur te kiezen. Heeft u een bestandje met uw eigen favoriete lettertype, dan kan dit zonder problemen gebruikt worden. U zult zien dat dit op onze website helemaal voor zich spreekt. Wij leveren alleen plakletters van uitstekende kwaliteit. Toch betekent dit bij ons niet dat u de hoofdprijs betaalt. Profiteer van onze scherpe tarieven. Het verzenden is zelfs helemaal kosteloos.

Plakletters met eigen ontwerp

De plakletters eigen ontwerp zijn gemaakt van folie materiaal van de Metamark M7 serie en Avery Dennisom 700 PF. Dit is een zeer hoge kwaliteit polymere folie. De houdbaarheid is extra lang. U krijgt daarom zeker garantie van ons. Een ander voordeel van onze plakletters zijn de ideale verwerkingsmogelijkheden. Als het oppervlak geweld is, kunt u de letters ook gewoon gebruiken. Wilt u de stickers nat of droog plakken? Beide opties zijn mogelijk. Voor meer informatie raden wij u aan onze instructiefilmpjes te bekijken. Hier leggen we stap voor stap uit hoe het plakken in zijn werk gaat.

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27