Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters muur

Maak hier uw eigen ontwerp Als u mooie plakletters voor op de muur zoekt, bent u bij CheapPlakletters op de goede plek. Welke kleur wilt u de letters het liefst hebben? Op onze site ziet u dat er zeer veel keus is op dat gebied. Gaat het om letters die u op een van de muren van een slaapkamer wilt bevestigen? Heeft u een mooie spreuk die u in de woonkamer graag aan de muur wilt? Kies dan het lettertype dat het beste past bij uw persoonlijke stijl. U kunt ook uw eigen lettertype gebruiken. Dit is snel en eenvoudig te downloaden. Wij bieden u een goede service. Ook als u vragen heeft, staan we graag voor u klaar.

Plakletters voor muur online bestellen bij CheapPlakletters

U vraagt zich af hoe de plakletters op de muur komen? U wilt uiteraard wel dat het eindresultaat perfect is. Wij hebben daarom een paar handige instructiefilmpjes gemaakt. Zo ziet u stap voor stap wat u moet doen om de letters mooi op de muur te krijgen. Het is helemaal aan u voor welke werkwijze u kiest. Wilt u het liefst droog plakken? Dan heeft u geen mogelijkheden meer om later te veranderen. Vindt u dat niet prettig, kies dan voor nat plakken.

Plakletters voor op muur bestellen

Als u de plakletters voor muur droog plakt, werk dan extra secuur. Zorg ervoor dat u alle benodigdheden bij de hand hebt. Plak in een ruimte waar het niet te koud is. Als eerste maakt u de ondergrond helemaal schoon, vetvrij en droog. Hoe u vervolgens de letters op de muur bevestigt, wordt uitgebreid getoond op de instructievideo. Bestel vandaag nog de stickers. Wij bezorgen ze zo snel mogelijk bij u aan huis.

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27