Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters voor overheid en instellingen

Cheapplakletters.nl is er trots op om hoogwaardige plakletters op maat te leveren aan overheidsinstanties en instellingen, waaronder ministeries, gemeenten, provincies, en de Rijksgebouwendienst. Onze op maat gemaakte plakletters zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw organisatie te voldoen en te helpen bij het effectief identificeren en communiceren binnen uw faciliteiten. Ontwerp plakletters

Waarom plakletters voor overheid en instellingen?


plakletters overheid

1. Maatwerk voor Uw organisatie
Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we dat overheidsinstanties en instellingen vaak specifieke richtlijnen en kwaliteitseisen hebben. Onze plakletters worden op maat gemaakt om naadloos binnen de identiteit te passen. Of u nu de naam van uw ministerie, de naam van uw gemeente of specifieke aanduidingen voor uw faciliteiten nodig heeft, wij leveren oplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen.

2. Duurzaamheid en kwaliteit
Facilitaire medewerkers weten dat duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn voor de lange termijn. Onze plakletters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. U kunt erop vertrouwen dat onze plakletters lang meegaan.

3. Identificatie en communicatie
Binnen overheids- en institutionele gebouwen is duidelijke identificatie van cruciaal belang. Onze plakletters bieden een effectieve manier om kamers, kantoren, gangen en faciliteiten te labelen. Dit helpt niet alleen bij navigatie maar draagt ook bij aan een efficiënte en professionele werkomgeving.

Bespaar tijd en geld!

1. Eenvoudig zelf ontwerpen.
Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kunt u moeiteloos uw eigen creatieve ideeën tot leven brengen, zonder extra ontwerpkosten.

2. Snel gratis verzonden.
Bestellingen op werkdagen voor 13.00 uur besteld worden de zelfde dag gratis verzonden.

3. Eenvoudig zelf aanbrengen.
Onze heldere plakinstructies en handige video's zorgen ervoor dat het aanbrengen van plakletters een professioneel en prachtig eindresultaat oplevert, zelfs voor degenen zonder ervaring. U bespaart niet alleen op de kosten voor het aanbrengen, maar ook op de tijd waarin uw bijvoorbeeld bedrijfsauto's bij een extern bedrijf zijn voor belettering en niet inzetbaar zijn. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en kostenbesparing in één!

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

plakletters op rekening

Bestel op rekening

Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we de financiële behoeften van overheid en instellingen. Daarom bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen onder bepaalde voorwaarden.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kwaliteit, ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de voorkeursleverancier voor plakletters en belettering. Wij begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een professionele uitstraling en verbeterde zichtbaarheid.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27