Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters voor rijscholen

Welkom bij Cheapplakletters.nl, jouw one-stop bestemming voor hoogwaardige plakletters die speciaal zijn ontworpen om de herkenbaarheid en branding van jouw verkeerschool, autorijschool, of motorrijschool te verbeteren. We begrijpen dat als rijschoolhouder de eerste indruk cruciaal is. Daarom bieden we een breed scala aan op maat gemaakte plakletters en stickers die niet alleen je voertuigen onderscheiden, maar ook je rijschool een professionele uitstraling geven.

Ontwerp plakletters

Verhoog de herkenbaarheid en merkbeleving van jouw rijschoolplakletters voor rijscholen

1. Verbeter herkenbaarheid:
In de competitieve rijschoolbranche is herkenbaarheid essentieel. Onze plakletters zijn speciaal ontworpen om jouw voertuigen en bedrijfslogo's te versterken. Door plakletters zelf te ontwerpen zorg je ervoor dat jouw verkeersschool opvalt en gemakkelijk te identificeren is. Dit versterkt de herkenbaarheid bij potentiële leerlingen en verhoogt de kans op nieuwe inschrijvingen.

2. Bouw aan jouw merk
Als rijschoolhouder weet je dat jouw merk alles is. Met onze plakletters kun je je branding naar een hoger niveau tillen. Je kunt je bedrijfsnaam, slogan, en logo opvallend op je lesauto's en motorfietsen zelf plaatsen. Dit creëert een consistente visuele identiteit die vertrouwen wekt bij jouw doelgroep.

3. Duurzaam:
Wij begrijpen dat elke rijschool uniek is. Daarom bieden we zelf te ontwerpen plakletters en stickers aan met hoge kwaliteitseisen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Je kunt ze eenvoudig zelf op jouw voertuigen aanbrengen, en we bieden ze in verschillende kleuren, stijlen en maten, passend bij jouw huisstijl. Onze duurzame zelf ontworpen plakletters zijn bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, zodat je er langdurig plezier van hebt.

Bespaar tijd en geld!

1. Eenvoudig zelf ontwerpen.
Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kunt u moeiteloos uw eigen creatieve ideeën tot leven brengen, zonder extra ontwerpkosten.

2. Snel gratis verzonden.
Bestellingen op werkdagen voor 13.00 uur besteld worden de zelfde dag gratis verzonden.

3. Eenvoudig zelf aanbrengen.
Onze heldere plakinstructies en handige video's zorgen ervoor dat het aanbrengen van plakletters een professioneel en prachtig eindresultaat oplevert, zelfs voor degenen zonder ervaring. U bespaart niet alleen op de kosten voor het aanbrengen, maar ook op de tijd waarin uw bijvoorbeeld bedrijfsauto's bij een extern bedrijf zijn voor belettering en niet inzetbaar zijn. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en kostenbesparing in één!

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

plakletters op rekening

Bestel op rekening

Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we de financiële behoeften van rijscholen. Daarom bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen onder bepaalde voorwaarden.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kwaliteit, ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de voorkeursleverancier voor plakletters en belettering. Wij begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een professionele uitstraling en verbeterde zichtbaarheid.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27