Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters voor scholen en onderwijs

Welkom bij Cheapplakletters.nl, de ideale partner voor scholen die op zoek zijn naar creatieve en functionele oplossingen voor het verbeteren van hun leeromgeving. Plakletters kunnen veel meer doen dan alleen maar woorden spellen; ze kunnen helpen bij het transformeren van klaslokalen, gangen en gemeenschappelijke ruimtes.
Ontwerp plakletters

Waarom plakletters voor scholen en onderwijs?


plakletters scholen

1. Bewegwijzering (routering)
Plakletters zijn ideaal voor het creëren van duidelijke bewegwijzering en routering binnen de school. Denk aan pijlen, wegwijzers en instructies die bezoekers en studenten de weg wijzen naar belangrijke bestemmingen, zoals administratie, gymzalen, en bibliotheken. Dit vermindert verwarring en zorgt voor een soepele doorstroming binnen de school.

2. Lokaalnummering
Het duidelijk markeren van klaslokalen en andere ruimtes is cruciaal voor een georganiseerde schoolomgeving. Plakletters kunnen worden gebruikt om elk lokaalnummer op een opvallende en leesbare manier weer te geven. Dit vergemakkelijkt niet alleen de navigatie voor studenten en personeel, maar helpt ook in noodgevallen.

3. Muurteksten
Inspirerende citaten, motto's en kernwaarden kunnen met plakletters op de muren van scholen worden aangebracht. Dit verfraait niet alleen de ruimte, maar dient ook als een dagelijkse bron van inspiratie voor studenten en leraren. De flexibiliteit van plakletters maakt het mogelijk om elke boodschap op een unieke manier vorm te geven.

4. Schoolkantine
De kantine is een centrale ontmoetingsplaats in elke school. Met plakletters kunnen menu-items, prijzen en thema's duidelijk worden weergegeven op borden en menukaarten. Dit helpt bij een efficiënte service en maakt de eetervaring aangenamer voor iedereen.

5. Open dag
Opendagen zijn cruciale evenementen voor scholen om zichzelf te presenteren aan toekomstige studenten en hun ouders. Plakletters kunnen hier een rol spelen door opvallende banners, welkomstborden en informatiepanelen te creëren. Deze visuele hulpmiddelen trekken de aandacht van bezoekers en geven belangrijke informatie weer over de school en haar aanbod. Door plakletters te gebruiken, kan een school een positieve eerste indruk maken en de opendag tot een succesvol evenement maken.

Bespaar tijd en geld!

1. Eenvoudig zelf ontwerpen.
Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kunt u moeiteloos uw eigen creatieve ideeën tot leven brengen, zonder extra ontwerpkosten.

2. Snel gratis verzonden.
Bestellingen op werkdagen voor 13.00 uur besteld worden de zelfde dag gratis verzonden.

3. Eenvoudig zelf aanbrengen.
Onze heldere plakinstructies en handige video's zorgen ervoor dat het aanbrengen van plakletters een professioneel en prachtig eindresultaat oplevert, zelfs voor degenen zonder ervaring. U bespaart niet alleen op de kosten voor het aanbrengen, maar ook op de tijd waarin uw bijvoorbeeld bedrijfsauto's bij een extern bedrijf zijn voor belettering en niet inzetbaar zijn. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en kostenbesparing in één!

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

Bestel op rekening

plakletters op rekening

Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we de financiële behoeften van scholen en onderwijs. Daarom bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen onder bepaalde voorwaarden.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kwaliteit, ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de voorkeursleverancier voor plakletters en belettering. Wij begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een professionele uitstraling en verbeterde zichtbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Cheapplakletters.nl uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met onze hoogwaardige plakletters en belettering. Samen bouwen we aan een sterke visuele identiteit voor uw bedrijf, één letter tegelijk.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27