Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Welkom bij Cheapplakletters.nl, uw toegewijde partner voor professionele, op maat gemaakte plakletters die de identificatie en inspiratie in ziekenhuizen en zorginstellingen naar een hoger niveau tillen. Onze hoogwaardige plakletters bieden een scala aan mogelijkheden voor het verbeteren van de efficiëntie, veiligheid en gastvrijheid in uw zorgomgeving.

Ontwerp plakletters

Verbeter de gastvrijheid

plakletters voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Ziekenhuizen en zorginstellingen streven naar gastvrijheid en een positieve sfeer voor patiënten, bezoekers en personeel. Onze plakletters dragen bij aan een gastvrije omgeving door duidelijke bewegwijzering, inspirerende citaten en decoratieve elementen te bieden.

 • Personeels- of Bezoekersrestaurants:
  Creëer een uitnodigende sfeer in restaurants met aantrekkelijke menu-aanduidingen en inspirerende teksten.
 • Zorgondersteuning:
  Wijs de weg naar belangrijke zorgdiensten en -faciliteiten om het comfort van patiënten en bezoekers te verbeteren.
 • Logistiek:
  Optimaliseer de interne logistiek met duidelijke markeringen en labels.
 • Gebouwen Schoonmaak:
  Vereenvoudig schoonmaakprocessen en vergroot de efficiëntie van uw schoonmaakpersoneel.
 • Technische Voorzieningen:
  Label en identificeer technische apparatuur en voorzieningen voor een soepele werking.

1. Maatwerk:
In de veeleisende wereld van ziekenhuizen en zorginstellingen is duidelijke identificatie van cruciaal belang. Of het nu gaat om het markeren van personeels- of bezoekersrestaurants, het aanduiden van zorgondersteuning, het stroomlijnen van logistiek, het markeren van gebouwen voor schoonmaakpersoneel of het labelen van technische voorzieningen, onze plakletters bieden de perfecte oplossing. Onze plakletters kunnen volledig naar uw wensen worden ontworpen. Kies de gewenste letterstijl, kleur en grootte om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

2. Duurzaam
Onze plakletters zijn bestand tegen intensief gebruik, schoonmaakmiddelen en slijtage, wat essentieel is in zorginstellingen waar hygiëne en onderhoud van groot belang zijn.

Bespaar tijd en geld!

1. Eenvoudig zelf ontwerpen.
Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kunt u moeiteloos uw eigen creatieve ideeën tot leven brengen, zonder extra ontwerpkosten.

2. Snel gratis verzonden.
Bestellingen op werkdagen voor 13.00 uur besteld worden de zelfde dag gratis verzonden.

3. Eenvoudig zelf aanbrengen.
Onze heldere plakinstructies en handige video's zorgen ervoor dat het aanbrengen van plakletters een professioneel en prachtig eindresultaat oplevert, zelfs voor degenen zonder ervaring. U bespaart niet alleen op de kosten voor het aanbrengen, maar ook op de tijd waarin uw bijvoorbeeld bedrijfsauto's bij een extern bedrijf zijn voor belettering en niet inzetbaar zijn. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en kostenbesparing in één!

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

plakletters op rekening

Bestel op rekening

Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we de financiële behoeften van zorginstellingen. Daarom bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen onder bepaalde voorwaarden.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kwaliteit, ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de voorkeursleverancier voor plakletters en belettering. Wij begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een professionele uitstraling en verbeterde zichtbaarheid.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27