Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters voor facilitaire diensten

Bij Cheapplakletters.nl beseffen we dat binnen de wereld van facilitaire dienstverlening, een schone, veilige en geordende werkomgeving van cruciaal belang is. Of u nu verantwoordelijk bent voor het beheer van gebouwen, bewegwijzering, routering, huisvesting, catering, schoonmaak of beveiliging, onze plakletters bieden de perfecte oplossing om uw doelstellingen te realiseren. Ontwerp plakletters

Waarom plakletters voor facilitaire diensten?


plakletters facilitaire diensten

1. Kwaliteit en Duurzaamheid:
Onze plakletters zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en blijven er langdurig als nieuw uitzien. Of het nu gaat om interne bewegwijzering, het aanduiden van huisvesting, aanwijzingen voor cateringfaciliteiten, instructies voor schoonmaakteams of beveiligingsinstructies, onze plakletters gaan lang mee.

2. Maatwerk voor U:
Elk facilitair team heeft specifieke behoeften. Wij begrijpen dit en bieden op maat gemaakte plakletters die passen bij uw branding en doelstellingen. Of u nu uw bedrijfsnaam, logo, specifieke huisvestingsinstructies, cateringmenu's, schoonmaakplannen of beveiligingsrichtlijnen wilt weergeven, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

3. Identificatie en communicatie
Binnen gebouwen is duidelijke identificatie van cruciaal belang. Onze plakletters bieden een effectieve manier om kamers, kantoren, gangen en faciliteiten te labelen. Dit helpt niet alleen bij navigatie maar draagt ook bij aan een efficiënte en professionele werkomgeving.

Bespaar tijd en geld!

1. Eenvoudig zelf ontwerpen.
Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kunt u moeiteloos uw eigen creatieve ideeën tot leven brengen, zonder extra ontwerpkosten.

2. Snel gratis verzonden.
Bestellingen op werkdagen voor 13.00 uur besteld worden de zelfde dag gratis verzonden.

3. Eenvoudig zelf aanbrengen.
Onze heldere plakinstructies en handige video's zorgen ervoor dat het aanbrengen van plakletters een professioneel en prachtig eindresultaat oplevert, zelfs voor degenen zonder ervaring. U bespaart niet alleen op de kosten voor het aanbrengen, maar ook op de tijd waarin uw bijvoorbeeld bedrijfsauto's bij een extern bedrijf zijn voor belettering en niet inzetbaar zijn. Dit resulteert in een efficiënte werkwijze en kostenbesparing in één!

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

plakletters op rekening

Bestel op rekening

Bij Cheapplakletters.nl begrijpen we de financiële behoeften van facilitaire dienstverleners. Daarom bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen onder bepaalde voorwaarden.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kwaliteit, ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de voorkeursleverancier voor plakletters en belettering. Wij begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een professionele uitstraling en verbeterde zichtbaarheid.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27