Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakstickers

Maak hier uw eigen ontwerp U wilt graag plakstickers kopen? Lijkt het u mooi om uw eigen boot te voorzien van een naam? Wilt u uw bedrijfslogo op uw busjes bevestigen? Zoekt u letters voor op een reclamebord? Waar u de stickers ook voor nodig heeft, bij CheapPlakletters bent u aan het juiste adres. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit. Toch weten wij de prijzen laag te houden. U ontvangt van ons garantie op de stickers. De stickers moeten bij u aan huis bezorgd worden? Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor hoge verzendkosten. We leveren de plakstickers zelfs gratis bij u af.

De plak stickers nat of droog bevestigen

U kunt de plakletters op 2 verschillende manieren opplakken. Het is mogelijk om een plantenspuit te gebruiken en de ondergrond goed nat te maken. Als u dan de stickers plakt, kunt u ze steeds heen en weer schuiven. Dit doet u totdat u tevreden bent. Een snellere werkwijze is droog plakken. Het nadeel is echter dat u dan niets meer kunt veranderen. Wilt u meer weten over het plakken? Bekijk dan zeker de video’s op onze site. U ziet dan precies wat u nodig heeft en hoe u het beste kunt plakken.

Plakstickers kopen

Welke plak stickers heeft u nodig? Gaat het om letters of een naam? Wilt u een bepaalde afbeelding op uw auto of op de muur plakken? Wij hebben veel keus voor u. Verder garanderen we u een uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Als u ons belt, dan staan we u meteen te woord. Het is ook mogelijk om ons contactformulier te gebruiken. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.

Tevredenheidsgarantie

Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden!

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27